Tietoa Meistä

Tietoa Meista - Tietoa MeistäPerustajamme Onni Kauppinen on aina pitänyt koirista. Kaikki alkoi hänen vanhempiensa maatilalla, jossa hän varttui. Tilalla oli useita partacollieita, jotka auttavat ihmisiä pitämään huolta kaikista eläimistä helpommalla tavalla, mikä sai Onnin tulemaan tietoiseksi siitä, millaista kunnollista hoitoa koirien tulisi saada erittäin nuoresta asti.

Vuosien varrella hän rakastui koiriin, erityisesti partacollie rotuun. Vähitellen hän alkoi jakamaan tietoaan pienissä paikallisissa aikakauslehdissä ja sanomalehdissä kirjoittamalla koirista. Hänellä oli joitakin haastatteluja paikallisilla televisiokanavilla koskien tällaisten eläinten hoitoa.

Suuren koiriin keskittyvien neuvojen kysynnän ansiosta hän päätti perustaa verkkolehden, jossa hän voisi jakaa tietämiään asioita ympäri maailmaa olevien ihmisten kanssa. Näin syntyi Lawnlake, koiranhoitoon erikoistunut aikakauslehti.

Lawnlakessa voit lukea artikkeleita partacollieista ja yleisesti kaikista koirista. Opit, mitkä ovat tiettyjen rotujen pääpiirteitä sekä niiden tarvitseman perushoidon. Mikä tärkeintä, opit viimein, että on parempi adoptoida koira ostamisen sijaan.

Tämän verkkolehden päätavoitteena on opettaa kaikille koiranhoidosta. Nykyään monilla ihmisillä on koira vain koiran omistamisen vuoksia. Koirat ovat eläviä olentoja, jotka tarvitsevat paljon hoitoa ja suojaa aivan kuten mekin. Meidän on ryhdyttävä lisäämään tietoutta tässä asiassa.

Jos rakastat koiria, olet tullut oikeaan paikkaan. Jos sinulla on koira ja tarvitset neuvoja tai olet ajatellut hankkimista, täältä löytämäsi sisältö on sinulle erittäin hyödyllistä.