Ryhdy tilaajaksemme

Ryhdy tilaajaksemme - Ryhdy tilaajaksemme

Liittymällä Lawnlake -yhteisöön saat viikoittain sisältöä, joka on täysin erikoistunut koirasi rotuun. Voit saada eksklusiivisia haastatteluja eri eläinlääkäreiltä antaen neuvoja siitä, miten pitää huolta koirastasi sekä sisällä että ulkona.

Samalla me annamme sinulle tietoa eksklusiivisista tapahtumista ja uutisista. Luet viimeisimmät uutiset sekä uusista koiranruokamerkeistä. Tilauksesi avulla säästät paljon aikaa erikoistarjousten ja kampanjoiden etsimiseltä.

Jo olet tilaaja, saat uudet artikkelimme mukavasti sähköpostiisi, varmistamme että saat sisältösi ilman tarvetta siirtyä verkkoon. Mukavasti saapuneet-kansiossa ja aina käytettävissäsi, kun haluat milloin vain tarkistaa. Saat ensimmäisten joukossa uutiset.

Me valmistelemme monia uusia asioita, jotka ovat tulossa. Älä missaa niitä siksi, ettäet tiennyt niistä ajoissa. Voimme kertoa, että valmistelemiemme uutisten joukossa tulee olemaan vapaata keskustelua koiran hoidosta pienillä kustannuksilla.

Me käytämme sähköpostiosoitettasi vain ilmoittamaamme tarkoitukseen: kertomaan sinulle kaikesta koiriin liittyvästä.

Tilauksellasi tuet kaikkia eläinten ystäviä, jotka kamppailevat päivittäin parantaakseen tietoisuutta jokaisen rodun tarvitsemista oikeuksista ja hoidosta.