5 Parasta Koirateemaista Kolikkopeliä, Jotka Saavat Sinut Haukkumaan Ilosta

5-Parasta-Koirateemaista-Kolikkopeliä,-Jotka-Saavat-Sinut-Haukkumaan-Ilosta

Koirat ovat ihmisen paras ystävä. Ja aivan kuten ne ovat heidän uskollinen kumppaninsa kaikessa, on olemassa myös näiden kauniiden olentojen innoittamia kolikkopelejä, jotka tekevät elämästämme onnellisemman ja viihdyttävämmän.

Zoodiac

Zoodiacin avulla voit oppia paljon enemmän kiinalaisesta eläinradasta. Se tarjoaa 5 rullaa ja 15 voittolinjaa. Eläimet ovat tämän kolikkopelin päähenkilöitä. Näet lohikäärmeen, joka toimii Wild-symbolina, hevoset, jotka aktivoivat sinulle ilmaiskierroksia, sekä useita koiria, jotka pitävät sinulle seuraa matkan varrella.

5 Parasta Koirateemaista Kolikkopelia Jotka Saavat Sinut Haukkumaan Ilosta 1 - 5 Parasta Koirateemaista Kolikkopeliä, Jotka Saavat Sinut Haukkumaan Ilosta

Diamond Dogs -kolikkopeli

NetEnin luoma kolikkopeli esittelee koiria julkkiksina. Koirien maine ja mammona saa sinut voittamaan suurilla kultaisilla symboleillaan sekä timanttireunaisilla kehyksillään. Voit voittaa hankkimalla kolme tai useamman scatter-symbolin 10 ilmaiskierrokselle. Sinulla on mahdollisuus ottaa kuvia 12 kuuluisasta koirasta, jotka ansaitsevan sinulle suuren voiton.

Puppy Love -kolikkopeli

Tämän kolikkopelin on luonut Betsoft Gaming, ja se on saanut innoituksensa kaikesta rakkaudesta, jota suloiset pennut tarjoavat. Voit luoda pariskuntia ja nähdä paljon toimintaa.

Kaikkein arvokkain ominaisuus on Wild-symboli. Pinotut Wild-symbolit voidaan muuttaa sticky wild-rulliksi. Rullat tarjoavat sinulle lisäpyöräytyksiä ilman Scatter-tilan ilmaiskierrosten 10 ilmaiskierrosta.

Top Dog

Top Dog -pelin on luonut Arrow’s Edge ja se on saanut innoituksensa kilpailullisista koiranäyttelyistä. Koirat arvioidaan heidän kykyjensä ja esiintymisensä mukaan. Pääpalkinto on satunnainen, eikä ylimpään pääpalkintoon pääsemiseen vaadita enimmäis- tai vähimmäisarvoa.Jos aktivoit Random Jackpot -ominaisuuden, voit voittaa kolikoita välillä 20000€ – 50000€.

Hound Hotel -kolikkopeli

Tämä kolikkopeli on saanut inspiraationsa hienostuneesta koirien majoituksesta. Microgamingin luomana pelinä, siinä on viisi erilaista Wild-ominaisuutta. Löydät ne Hotel Hound bonustilasta.

Split Wilds -symboli lasketaan kahdeksi symboliksi. Aktivoimalla Super Wild Reel -toiminnon, voit saada kolme Wild-korttia.

Pelattuasi näitä pelejä haluat hemmotella koiraasi. Jos sinulla ei sellaista ole, haluat todennäköisesti adoptoida yhden. Kaikki tässä artikkelissa luetellut pelit ovat saatavilla pikakasino fi -sivustolla.Kokeile niitä!